IMMUTABLE (IMX) TOKEN ÖN SATIŞ İNCELEMESİ

Immutable X (IMX) token Coinlist borsası üzerinden satışa çıkıyor. Projenin nihai amacı NFT üretimindeki gass fee denilen yüksek maliyetleri sıfıra indirmek. 

IMX, Ethereum ağı üzerinde inşaa edilen bir proje, bu sebeple güvenlik konusunda tatmin edici görünüyor. Bilindiği üzere NFT üretiminde Ethereum ağı kullanıldığında yüksek işlem masrafları çıkmakta, IMX bu masrafları sıfıra indirme iddiasına sahip, bunu başarabilmesi halinde Ethereum ağı içinde olumlu bir gelişme olacağı konuşuluyor.

Projenin yatırımcılarına bakıldığında önemli isimler dikkat çekiyor. Udemy yatırımcılarından PROSUS, Bitfinex yatırımcılarından ARRINGTON XRP CAPITAL gibi bilinen yatırımcıların yanında COINBASE, FTX, HUOBI VENTURES gibi kripto para dünyasında bilinen, güvenilir isimler yer alıyor. Bunların yanı sıra NFT pazarının en büyük platformlarından olan OPEN SEA de IMX ile işbirliği yapacaklarını, anlaşma sağladıklarını duyurdu.




Coinlist borsasının bugüne kadar satışına aracılık ettiği kripto varlıkların fiyat performansı genelde yükseliş yönünde olduğu için IMX token arzına katılacak olanlarında kar etmesi bekleniyor. Gerek Immutable X (IMX) in iddialı proje beklentisi, gerekse Coinlist borsasının arz ettiği kripto varlıklardaki geçmiş performans beklentisi arza katılmak açısından olumlu görünüyor.


 

Immutable X (IMX) ön satışına katılmak için;

1-Coinlist borsasında 
https://coinlist.co/clt?referral_code=6KJNWR hesap sahibi olmanız,

2-IMX ön satışına katılmak için ön başvuru yapmanız,

3-Coinlist cüzdanınızda USDT,USDC,ETH,BTC den herhangi birini satış günü hazır etmeniz,

4-Ön satış tarihinde ve saatinde Coinlist üzerinden alım emri iletmeniz, gerekiyor.
 
Önemli Bilgiler;

1-Ön satışta 10 USD ve 15 USD olmak üzere iki ayrı fiyattan satış yapılmaktadır. 10 USD fiyattan alım yapanların tokenları 6 ay kilitli kalacaktır. 15 USD fiyattan alım yapanların tokenları ise 3 ay kilitli kalacaktır.

2-Ön satışta en az 100 USD en fazla 500 USD alım yapılabilmektedir.

3-Ön satışta 10 USD fiyattan 400.000 adet, 15 USD fiyattan 600.000 adet olmak üzere toplamda 1.000.000 adet token satılacaktır. Satılan miktarın az olması sebebiyle satış günü sisteme önce girenlerin alım taleplerinin karşılanması beklenmektedir. Kuvvetle muhtemel kayıt olan herkes ön satıştan token alamayacaktır.

Ön Kayıt İçin;

Coinlist borsasında hesap açtıktan sonra ana ekranda sol taraftaki menüde yer alan TOKEN SALE menüsüne tıklayarak açılan sayfada Immutable X (IMX) Sale Registrations Now Open yazan sekmenin yanında bulunan LEAR MORE butonuna tıkladıktan sonra yönergeleri takip ederek ön satış başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bu ön satış başvurusu yapıldıktan sonra satış günü için alım hakkı kazanılmaktadır. Ön başvuru yapmak token almak için tek başına yeterli olmayıp satış günü sisteme girerek ayrıca alım emri verilmesi gerektiği unutulmamalıdır.
 
Coinlist borsasında hesabı bulunmayanlar https://coinlist.co/clt?referral_code=6KJNWR linkinden hesap oluşturabilir.

IMX White Paper: https://bit.ly/2Xw8wOF
 
*Yukarıda izah edilen hususlar yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp ön satışa katılmak isteyenler için eğitim amaçlı anlatılmıştır.

Yorumlar

OKUNMASI ÖNERİLEN DİĞER YAZILAR